2018 Dünya Kupası F Grubunda Rekabet Kızışacak

Belki de bugüne kadarki en dengeli Dünya Kupası grupları dağılımının gerçekleştirildiği 2018 Dünya Kupası grup dağılımında F grubu takımlarının yer aldığı grup maçları, bizlere futbol şöleni yaşatacak. Özellikle 2018 Dünya Kupası F grubunda yer alan Almanların, son şampiyon ünvanı ile Dünya Kupası’na katılmaları bunda en büyük etken olarak görülüyor. Almanya elemelerde hiç kaybetmeyerek kendisini en gözde takımlarından bir tanesi yapmayı başardı. Ancak yine de Almanların zayıf noktalarını keşfedilecek bir takımın 2018 Dünya kupası’nı alabileceği ifade ediliyor. 2018 Dünya Kupası F grubu takımları içerisinde yer alan Almanya ve Meksika’nın liderliğe oynayacağı biliniyor. E grubunda Brezilya’nın kolay takımlarla karşılaşırken, F grubunda Almanların; İsveç ve Meksika gibi güçlü takımlarla karşılaşması daha ilk başlarda devasa bir rekabetin izleneceğini göstermektedir. Tüm bu takımlar içerisinde Güney Kore’nin arka planda kalacağı ve bu nedenle de averajda en çok gol yiyen takım olarak kendisine yer bulacağı tahmin ediliyor.

2018 Dünya Kupası F Grubu’nda Almanya Meksika kadroları kimlerden oluşuyor ?

2018 Dünya Kupası’nı favori takımı olan Almanya oldukça güçlü bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Almanya’nın en yakın rakibi olacak Meksika ise yine aynı şekilde yıldız futbolcularla 2018 Dünya Kupası’nda yer alacak. Almanya milli takımı kadrosu; Marc-Andre, Mesut Özil, Leroy Sane, İlkay Gündoğan gibi yıllarını bu mesleğe vermiş yıldızlardan oluşuyor. Almanya’da Mesut Özil gibi bir oyuncunun olması ise Türkiye’nin gurur duyduğu gelişmelerdendir. Özellikle de Mesut Özil’in forvette ortaya koyacağı başarılar; belki de Almanya’nın fark atan galibiyetlerle bu turnuvayı kazanmasını sağlayacak. 2018 Dünya Kupası F grubu takımları içerisinde bir diğer favori takım olan Meksika’nın oyuncu kadrosu; Hector Moreno, Guillermo, Jonathan Dos Santos gibi deneyimli isimlerde oluşmaktadır. F grubundaki favori takım her ne kadar Almanya’da olsa, yine de Meksika’nın bu takımı oldukça zorlayacağı tahmin ediliyor. Almanların disiplini oynayışı ve asla taviz vermeyen futbol anlayışları sayesinde grubun lideri olacağı belirtilmektedir.

2018 Dünya Kupası F Grubu Güney Kore ve İsveç oyuncuları kimler olacak ?

F grubunun zayıf takımları olarak görülen; Güney Kore ve İsveç oyuncularının da iyi olmayan oyunculardan oluşacağı tahmin ediliyor. Özellikle Güney Kore’nin her ne kadar istikrarlı olsa bile bu turnuvada pek şansı olacağı düşünülmüyor . Ancak Güney Kore’nin yine de oldukça büyük bir başarı kat ettiği ve güçlendiği görülmektedir. Güney Kore milli takımının oyuncuları; Sung-Yueng, Koo Ja- Chael, Lee Seu gibi deneyimli kişilerden oluşmaktadır. 2018 dünya kupasın F grubu takımlarından İsveç’in özellikle de son dönemde İbrahimoviç olmadan oynayacak olması, onun favori takımlardan olmasını engelledi. Özellikle de İsveç’in böyle bir problemle karşı karşıya kalması işini oldukça zorlaştıracağı tahmin ediliyor. İsveç milli takım kadrosu; Victor Lindelöf, Emil Forsberg, Ola Toivonen, John Guidetti gibi deneyimli oyunculardan oluşuyor. Ancak İbrahimoviç olmadan nasıl bir İsveç ortaya çıkacağını ise herkes merakla beklemektedir.

2018 Dünya Kupası F grubunda şampiyon kim olacak ?

2018 Dünya Kupası F grubun takımları E grubunda olduğu gibi bu takımının lideri büyük bir ihtimalle 2018 Dünya Kupası şampiyonlarından birisi olacaktır. Bunun nedeni ise F grubunda yer alan Almanya’nın favori milli takım olması ve onu yenecek takımında yüksek bir ihtimalle 2018 Dünya Kupası’nda finale kadar çıkacak takım olacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle 2018 Dünya Kupası E Grubu F grubunda mücadele edecek olan tüm takımlar, aynı zamanda Şampiyon takım adayları alacak.

Haziran 8, 2018: posted in Genel Yorum yapılmamış

Yorum Bırakın