2018 Dünya Kupası Bahis Oranları Herkesin Yüzünü Güldürmeyi Başardı

FIFA’nın düzenlediği en büyük futbol müsabakası olan Dünya Kupası maçları; 14 Haziran 2018 tarihinde Rusya – Suudi Arabistan karşılaşmasıyla başlayaca. Dünya üzerindeki milyarlarca kişinin bıkmadan usanmadan izleyebileceği Dünya Kupası maçları; büyük bir keyif imkanı sunuyor. Ekranları başında adeta kendinden geçen futbol aşıkları, sambacı Brezilyalıların şovları ile heyecanlanırken, Almanların disiplini oynayışları karşısında ise soğukkanlı olabiliyor. 2018 Dünya Kupası iddaa oranları incelendiğinde; esasında bizleri en çok heyecanlandıracak takımların Brezilya, Almanya olduğu çok açık bir şekilde ortada. Ancak her ne kadar Brezilya’nın Dünyanın en yıldız futbolcularına sahip olduğu bilinse de, Almanların koordinasyon ve başarı getiren disiplinleri sayesinde Brezilyalıları geçerek dünya şampiyonasına en yakın isimler olarak görüldüğü biliniyor. Brezilya’da Neymar gibi adeta topla dans eden futbolcuların olması, Almanların disiplini ve koordinasyonu karşısında pek de işe yaramamış gibi görünüyor. 2018 Dünya Kupası iddaa oranları; Özellikle de bazı takımların çok gerilerde yer aldığı ve kupayı kazanma ihtimalinin sıfır olarak görüldüğü tahmin ediliyor.

2018 Dünya Kupası’nda hangi iddaa oranları geçerli olacak ?

Bu yıl yapılacak olan dünya kupasının açılış maçı olarak görülen Rusya–Suudi Arabistan maçı, 14 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek. 2018 Dünya Kupası iddaa oranları göz önüne alındığında; Suudi Arabistan’a 9.0 İddaa oranı verilirken, Rusya’nın kazanmasına ise 1.20 İddaa oranı verildi. Ayrıca 15 Haziran Cuma günü yapılacak olan Portekiz–İspanya maçında ise portekizlilerin kazanma oranı 3.60 olurken, İspanyolların kazanma oranı 1.65 olarak geçti. Bu iki takımın berabere kalma ihtimali ise 3.20 olarak görülüyor. 17 Haziran’da bizleri bambaşka bir zorlu karşılaşma bekliyor. 2018 dünya kupasının favori takımı olarak görülen Almanya, Meksika ile karşılaşacak bu karşılaşmada Almanlara 1.30 oranı verilirken, meksikalılara 6.25 oranı veriliyor. Almanların kazanma ihtimali en yüksek olan maçlardan bir tanesi olmasa da, orta düzeyde kazanabileceği bir maçtır.

2018 Dünya Kupası’nda başka hangi iddaa oranları kullanılacak ?

18 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan İsveç–Güney Kore maçında, İsveç’e 1.85 oran verilirken, Güney Kore’ye 3.20 oranı veriliyor. Belçika’nın ise çok kolay bir takım olan Panama ile karşılaşmasında zafer kazanacağı yüksek bir ihtimal olarak değerlendirilmektedir. Belçika maçına 1.05 Belçika verilirken,  Panama’ya 12.50 oranı veriliyor. Yine aynı gün Tunus ile İngiltere arasında da müsabaka yapılacak. Bu müsabakaya Tunus 8.0 İddaa oranı alırken, İngiltere 1.20 İddaa oranı almaktadır. 20 Haziran Perşembe günü yapılacak olan Arjantin– Hırvatistan maçında arjantin’e 1.70 İddaa oranı verilirken, Hırvatistan’a 3.50 İddaa oranı verilmektedir. Arjantin’in özellikleri Lionel Messi ile Hırvatların defansını sürekli zorlayacağı tahmin ediliyor.

2018 Dünya Kupası İddaa oranlarında Almanlar hangi oranlara sahip

Bu yıl 21. s düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda özellikle Almanların İddaa oranlarına çok ciddi dikkat etmek gerekiyor. Bunun nedeni ise Almanlar çok güçlü bir defans hattına sahip olmakla birlikte, koordinasyonları sayesinde hiç zorlanmadan takımları yenebildikleri görülmektedir. 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Almanya–İsveç maçında Almanya’ya 1.30 oran verilirken, İsveç’e 6.25 oran verilmektedir. Bu maçın bol gollü geçmese bile Almanlar tarafından en rahat kazanılacak maçlardan olması bekleniyor.

Haziran 8, 2018: posted in Genel Yorum yapılmamış

Yorum Bırakın